Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2012

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΞΩΦΛΗΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣΝέος τρόπος εξόφλησης λογαριασμών ΔΕΗ - ΕΥΑΘ

Από την Τρίτη 22.2.2011 αλλάζει ο τρόπος εξόφλησης λογαριασμών της ΔΕΗ στο πρακτορείο μας, αποχαιρετώντας τον παλιό τρόπο εξόφλησης με την "παραδοσιακή" σφραγίδα. Πλέον, η εξόφληση θα είναι ΑΥΤΟΜΑΤΗ, αφού θα γίνεται με ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ τρόπο (μέσω Internet). Αρκετά θα είναι τα πλεονεκτήματα των πελατών με το νέο τρόπο εξόφλησης, ενώ δεν αλλάζουν και τα ωράρια εξυπηρέτησης παραμένοντας στο γνωστό ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΟΛΗ ΜΕΡΑ καθλως επίσης ΚΑΙ τα ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ.

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ Η ΤΡΑΠΕΖΩΝ

Τα πλεονεκτήματα της εξόφλησης του λογαριασμούς σας σε μας έναντι όλων των υπολοίπων εταιριών ή τραπεζών που κάνουν το ίδιο είναι τα εξής:


* Η εξόφληση των λογαριασμών γίνεται ηλεκτρονικά (μέσω Internet) και ο πελάτης παίρνει μια απόδειξη που λέει ότι ο λογαριασμός του έχει πληρωθεί.
Τη στιγμή που τυπώνεται η απόδειξη από τον εκτυπωτή ενημερώνεται  η ΔΕΗ και η ΕΥΑΘ αυτόματα ότι ο συγκεκριμένος λογαριασμός έχει εξοφληθεί και γι' αυτό εμείς δεν κρατάμε κανένα απόκομμα από το λογαριασμό.

Όταν εξοφλείτε λογαριασμό στα ΕΛΤΑ χρειάζονται 4-5 εργάσιμες για να ενημερωθεί η εκάστοτε εταιρία ενώ όταν εξοφλείται ο λογαριασμός σε φαρμακεία ή σούπερ μάρκετ η εταιρία ενημερώνεται όταν το φαρμακείο ή το σούπερ μάρκετ πάει τα αποκόμματα στην εταιρία και όταν ο υπάλληλος της εταιρίας τα καταχωρήσει στο σύστημα.

* Η εξόφληση των λογαριασμών μπορεί να γίνει οποιαδήποτε ώρα και στιγμή γιατί τα πρακτορεία λειτουργούν και εκτός ωραρίου καταστημάτων.

Δεν υπάρχει περίπτωση να εκτεθεί ο πελάτης γιατί εγγυητής είναι η Εθνική Τράπεζα.
Άπειρες φορές έχουμε ακούσει στις ειδήσεις για απάτες που αφορούν εξοφλήσεις λογαριασμών. Σε μας δεν υπάρχει καμία περίπτωση να γίνει αυτό.


__________________________________________________

Στο πρακτορείο μας έχετε τη δυνατότητα καθ΄ όλη τη διάρκεια που είμαστε ΑΝΟΙΧΤΑ (12 ώρες την ημέρα - 7 ημέρες την εβδομάδα - 357 ημέρες το χρόνο), να εξοφλείτε τους λογαρισμούς των ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ όπως ΔΕΗ - ΟΤΕ - ΕΥΑΘ

__________________________________________________

ΠΑΙΞΤΕ ΠΡΟΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ 


Στο πρακτορείο μας έχετε τη δυνατότητα να ΠΡΟΠΛΗΡΩΣΕΤΕ με μετρητά - στο κατάστημά μας - το ποσό που επιθυμείτε, έχοντας έτσι τη δυνατότητα να συμμετέχετε στα παιχνίδια της ΟΠΑΠ Α.Ε. ακόμα και αν λείπετε διακοπές ή βρίσκεστε μακριά για δουλειά ή Σαββατοκύριακο.


Αφού προπληρώσετε, θα μπορείτε μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου να μας στείλετε τα προγνωστικά σας για όποιο παιχνίδι της ΟΠΑΠ Α.Ε. επιθυμείτε να παίξετε, μέχρι του ποσού που έχετε προπληρώσει.


Εμείς, χάρη στον επαγγελματισμό που μας διακρίνει και σεβόμενοι την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε προπληρώνοντας, θα φέρουμε σε πέρας το αίτημά σας, φυλάσσοντας με ασφάλεια τα δελτία σας, μέχρι τη στιγμή που θα τα παραλάβετε. Και πάντα με απαράβατο όρο την ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ από μέρους μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου