Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

ΛΑΧΕΙΑ

Στο πρακτορείο μας μπορείτε να βρείτε και να προμηθευτείτε όλα τα ΛΑΧΕΙΑ του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΛΑΧΕΙΩΝ.

ΛΑΪΚΟ ΛΑΧΕΙΟ

Το Λαϊκό Λαχείο είναι ένα απλό περιοδικό λαχείο αυτοτελών εβδομαδιαίων κληρώσεων που κυκλοφορεί σε σειρές των 80.000 αριθμών (1-80.000) και κληρώνεται κάθε Τρίτη (στις 19:00). Η κλήρωσή του μεταδίδεται απευθείας από την ΕΡΤ.
Κάθε ακέραιο γραμμάτιο αποτελείται από πέντε επί μέρους γραμμάτια με τα στοιχεία α, β, γ δ, και ε, κοστίζει 10 € και του πέμπτου 2 €.
Μοιράζει στους τυχερούς πάνω από το 61,5% των ακαθαρίστων εισπράξεών του. 


___________________________________

ΕΘΝΙΚΟ ΛΑΧΕΙΟ

Το Εθνικό Λαχείο θεσπίστηκε το 1937 και ακολουθεί το σύστημα των διαδοχικών κληρώσεων. Κυκλοφορεί σε εκδόσεις τετράμηνης διάρκειας που αποτελούνται από έξη διαδοχικές κληρώσεις. Οι πρώτες τέσσερις διαδοχικές κληρώσεις αποτελούνται από δύο υποκληρώσεις, η πέμπτη από έξι και η τελευταία (έκτη) από 22.
Το λαχείο κυκλοφορεί για κάθε κλήρωση σε δεκάδες αξίας 40 Ευρώ εκάστη. Η αξία του κάθε δέκατου γραμματίου ανέρχεται στα 4 € Το λαχείο μοιράζει στους τυχερούς άνω του 65% των ακαθαρίστων εισπράξεων και οι τυχεροί του λαχείου ανέρχονται περίπου στο 70% των αγοραστών του.

Οι αγοραστές του λαχείου είναι υποχρεωμένοι σε κάθε κλήρωση να ανανεώνουν το λαχείο τους αγοράζοντας τον ίδιο αριθμό .Κάθε κλήρωση έχει τα δικά της κέρδη , τα οποία αυξάνονται προοδευτικά μέχρι το τέλος της έκδοσης. 
ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΛΑΧΕΙΟ 

Το Κρατικό Λαχείο Κοινωνικής Αντίληψης θεσπίστηκε το 1967, σε αντικατάσταση του «Λαχείου Συντακτών», κυκλοφορεί μια φορά το χρόνο και κληρώνει την τελευταία ημέρα αυτού και κοστίζει 8 € το γραμμάτιο.
Τα γραμμάτια του Λαχείου κυκλοφορούν σε σειρές 100.000 γραμματίων που κάθε μια φέρει αριθμούς από 1 ως 100.000.
Μοιράζει στους τυχερούς άνω του 53% των ακαθαρίστων εισπράξεών του.

___________________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου