Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2012

ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΜΑΣ

Tο ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ - ΕΥΘΥΜΙΑΔΟΥ ΑΛΕΞΙΑ ξεκίνησε τη λειτουργία του το Φεβρουάριο του 2006. Είναι η συνέχεια της "κληρονομιάς" που άφησε ο Στέφανος Ευθυμιάδης, προσφέροντας και ο ίδιος τις υπηρεσίες του προς τους πελάτες μας ήδη, από το 1986. 
Στο πρακτορείο μας μπορείτε να παίξετε όλα τα παιχνίδια της ΟΠΑΠ Α.Ε. σε άνα ευχάριστο περιβάλλον, πίνωντας τον καφέ ή το αναψυκτικό σας, σε μια αίθουσα που κλιματίζεται με κρύο και θερμό αέρα και παρέχει ανεξάρτητο εξαερισμό.

Αρχίστε την ΤΥΧΕΡΗ σας ημέρα απολαμβάνοντας τον πρωινό σας καφέ, διαβάζοντας τα αθλητικά έντυπα, ξεκινώντας και τα πρώτα σχόλια για τα προγνωστικά της ημέρας.


Ένα από τα εντυπωσιακότερα αθλήματα, με μεγάλη ιστορία στο εξωτερικό, φτάνει επιτέλους και στην οθόνη των Monitor Games του πρακτορείου σου. Καθημερινά προβάλλονται αγώνες δρόμου, σε εικονικά ή πραγματικά κυνοδρόμια, σε ζωντανή μετάδοση από τα μεγαλύτερα κυνοδρόμια του εξωτερικού, όπου συμμετέχουν ειδικά εκπαιδευμένα κυνηγετικά σκυλιά. H δυνατότητα στοιχηματισμού είναι καθημερινή μέσα από ένα πρόγραμμα κυνοδρομιών που ξεκινάει το πρωί και τελειώνει το βράδυ !! Παίξτε με ανεβασμένη την... αδρεναλίνη!


Παίξτε εικονικά παιχνίδια νέου στοιχηματικού περιεχομένου που θα βρεις μόνο στα πρακτορεία της ΟΠΑΠ Α.Ε. Απλά διάλεξε το παιχνίδι που επιθυμείς επιλέγοντας το αντίστοιχο εικονίδιο που θα βρεις στην οθόνη αφής του Τερματικού Αυτόνομης Χρήσης (ΤΑΧ) που βρίσκεται σε κάθε πρακτορείο. Γρήγορα παιχνίδια για άμεσα κέρδη… αυτό θα πει GO LUCKY!

Παίξτε κατά τη διάρκεια της ημέρας το ΚΙΝΟ, παρακολουθώντας τις κληρώσεις του από τις 6 ΟΘΟΝΕΣ TV που είναι αποκλειστικά γι΄ αυτό το παιχνίδι.

Συμπληρώστε τα τυχερά σας νούμερα στα ΑΡΙΘΜΟΛΑΧΕΙΑ της ΟΠΑΠ, (ΤΖΟΚΕΡ - ΛΟΤΤΟ - ΠΡΟΤΟ), διαλέξτε (οι βιατικοί) από την ποικιλία των ΕΤΟΙΜΩΝ δελτίων ή συμμετέχετε στα ΟΜΑΔΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ του πρακτορείου μας.

Διαβάστε τα ειδικά έντυπα και εφημερίδες που προσφέρονται και συμπληρώστε τις στήλες ή τα συστήματα σε ΠΡΟΠΟ και ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ, βλέποντας παράλληλα τις τελευταίες ειδήσεις που προβάλλει η NOVASPORTS από τις 2 ΟΘΟΝΕΣ TV που υπάρχουν. 

Κυνηγείστε την ΤΥΧΗ σας στα παιχνίδια EXTRA 5 και SUPER 3 γράφοντας οι ίδιοι τα νούμερά σας ή διαλέγοντας τα ΕΤΟΙΜΑ ΔΕΛΤΙΑ που τυπώσαμε για σας. 

Μελετήστε τα εξειδικευμένα έντυπα, συζητήστε, ανταλλάξτε  τις απόψεις σας, δείτε πληροφορίες και ποντάρετε στο αγαπημένο παιχνίδι ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, απολαμβάνοντας το αναψυκτικό σας και βλέποντας παράλληλα τις τελευταίες ειδήσεις που προβάλλει η NOVASPORTS από τις 2 ΟΘΟΝΕΣ TV που υπάρχουν. 

Δείτε ανά πάσα στιγμή τις ημέρας τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ των παιχνιδιών της ΟΠΑΠ αλλά και τα LIVE SCORES των ποδοσφαιρικών αγώνων του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ από τις ΟΘΟΝΕΣ TELETEXT.  Τα βραδυνά αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε από την οθόνη με TELETEXT  που βρίσκεται στη βιτρίνα του πρακτορείου μας.

Δείτε τους αγώνες που υπάρχουν στο κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ είτε ΖΩΝΤΑΝΑ είτε σε μαγνητοσκόπηση, από τις 11 ΟΘΟΝΕΣ TV που διαθέτουμε. Στο πρακτορείο μας μπορείτε να δείτε αγώνες που δείχνουν  ελύθερα κανάλια, ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ κανάλια, μέσω NOVASPORTS και CONN-X TV.

Μέσω Ηλεκτρονικού Υπολογιστή μπορούμε ανά πάσα στιγμή να ενημερώνουμε τους πελάτες μας  για οποιαδήποτε πληροφορία,  είδηση , αποτέλεσμα χρειαστούν πριν ρίξουν το δελτίο τους. 

Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ του πρακτορείου μας είναι στη διάθεση των πελατών για ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, 24 ΩΡΕΣ σε ότι αφορά ΟΛΑ τα παιχνίδια, αριθμολαχεία, Λαχεία και Υπηρεσίες που προσφέρουμε.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά κατά τη διάρκεια των ωρών λειτουργίας στο τηλέφωνiκό μας κέντρο:  2310 822 849      
 
  Μπορείτε επίσης σε περιπτώσεις ΑΝΑΓΚΗΣ να επικοινωνείτε μαζί μας και εκτός ωρών λειτουργίας στο τηλέφωνο: 6974 044 300
 


Στείλτε το μήνυμά σας ανά πάσα στιγμή στην διεύθυνση της ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ μας: praktoreioopap@yahoo.gr


Για ενναλακτική ενημέρωσή σας αλλά και πληροφορίες, μπορείτε να μας βρείτε και στο FACEBOOK στη διεύθυνση: http://www.facebook.com/profile.php?id=100001372046742&v=wall 

Επίσης μπορείτε να ακολουθήσετε την ενημέρωση μας κάθε στιγμή μέσω της διεύθυνσής μας στο TWITTER: http://twitter.com/efthimiadou
           
Το πρακτορείο μας βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, Λεωφ. Βασ. Όλγας 39,  περιοχή Σχολής Τυφλών. Τ.Κ. 546 41
Δείτε φωτογραφίες του πρακτορείου μας αλλά και Slideshow μέ τη βοήθεια του flickr

Το Πρακτορείο μας είναι Μέλος του Συνεταιρισμού Επαγγελματιών Πρακτόρων Παιχνιδιών Πρόγνωσης (ΣΕΠΠΠ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου