Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

ΠΡΟΤΟ - ΤΖΑΚΠΟΤ

€ 150.000 τουλάχιστον θα μοιραστούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της ΚΥΡΙΑΚΗΣ 01/04/2012 μετά το ΤΖΑΚ-ΠΟΤ που σημειώθηκε κατά τη σημερινή διαλογή της 1275ης κλήρωσης του ΠΡΟΤΟ. Επίσης στη 2η κατηγορία (6άρια) βρέθηκεένα (1) τυχερό δελτίο που κερδίζει το ποσό των € 25.000,00. Δείτε τα αποτελέσματα ΕΔΩ

ΤΖΟΚΕΡ

Ένα τυχερό δελτίο βρέθηκε κατά τη σημερινή διαλογή της 1275ης κλήρωσης του ΤΖΟΚΕΡ στην 1η κατηγορία (5+1) με το ποσό του € 1.000.000.  Επίσης στη 2η κατηγορία (5άρια) σημειώθηκε ΤΖΑΚ-ΠΟΤ και το ποσό των € 154.909,47 μεταφέρεται στην ίδια κατηγορία της επόμενης κλήρωσης. Το ποσό που θα μοιρασθούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της ΚΥΡΙΑΚΗΣ 01/04/2012 είναι € 600.000 τουλάχιστον. Δείτε τα αποτελέσματα ΕΔΩ

ΛΟΤΤΟ - ΤΖΑΚΠΟΤ

€ 1.200.000 τουλάχιστον θα μοιραστούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση τoυ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 31/03/2012 μετά το ΤΖΑΚ-ΠΟΤ που σημειώθηκε κατά τη σημερινή διαλογή της 1275ης κλήρωσης του ΛΟΤΤΟ. Επίσης στην δεύτερη κατηγορία (5+1) βρέθηκε ένα (1) τυχερό δελτίο που κερδίζει το ποσό των € 50.000,00. Δείτε τα αποτελέσματα ΕΔΩ

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

ΛΑΪΚΟ ΛΑΧΕΙΟ - ΔΙΠΛΟ ΤΖΑΚΠΟΤ

Στην 13η κλήρωση του ΛΑΪΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ της Τρίτης 27.3.2012, ο πρώτος λαχνός είναι ο 8649, σειρά  και στοιχείο Α. Τυχερές χιλιάδες είναι οι 8, 48, 64.

Δείτε τον κατάλογο ΕΔΩ

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ BASEBALL

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2012

Στο http://pamestiximabaseball.blogspot.com/ θα βρείτε:

Το Baseball: Μια περιγραφή του αθλήματος
Βaseball Picks: Προγνωστικά από τον Peter Perfect
The Pitcher: Πληροφορίες και Στατιστικά για τους αγώνες MLB
The Catcher: Προτάσεις από 22 Αμερικανούς γνώστες του αθλήματος
MLB TV Guide: Το τηλεοπτικό πρόγραμμα μεταδόσεων Baseball στην Ελλάδα
Live Scores: Αποτελέσματα των αγώνων Baseball σε πραγματικό χρόνο
Live TV: Δείτε τους αγώνες του Βaseball LIVE στο PC σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά κατά τη διάρκεια των ωρών λειτουργίας στα τηλέφωνα: 2310 888 318 - 2310 822 849 



 Μπορείτε επίσης σε περιπτώσεις ΑΝΑΓΚΗΣ να επικοινωνείτε μαζί μας και εκτός ωρών λειτουργίας στο τηλέφωνο: 6974 044 300


Στείλτε το μήνυμά σας ανά πάσα στιγμή στην διεύθυνση της ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ μας: praktoreioopap@yahoo.gr 



Για ενναλακτική ενημέρωσή σας αλλά και πληροφορίες, μπορείτε να μας βρείτε και στο FACEBOOK στη διεύθυνση: 
 
Επίσης μπορείτε να ακολουθήσετε την ενημέρωση μας κάθε στιγμή μέσω της διεύθυνσής μας στο TWITTER: http://twitter.com/efthimiadou


Το πρακτορείο μας βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, Λεωφ. Βασ. Όλγας 39, περιοχή Σχολής Τυφλών. Τυφλών.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΞΩΦΛΗΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ



Νέος τρόπος εξόφλησης λογαριασμών ΔΕΗ - ΕΥΑΘ

Από την Τρίτη 22.2.2011 αλλάζει ο τρόπος εξόφλησης λογαριασμών της ΔΕΗ στο πρακτορείο μας, αποχαιρετώντας τον παλιό τρόπο εξόφλησης με την "παραδοσιακή" σφραγίδα. Πλέον, η εξόφληση θα είναι ΑΥΤΟΜΑΤΗ, αφού θα γίνεται με ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ τρόπο (μέσω Internet). Αρκετά θα είναι τα πλεονεκτήματα των πελατών με το νέο τρόπο εξόφλησης, ενώ δεν αλλάζουν και τα ωράρια εξυπηρέτησης παραμένοντας στο γνωστό ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΟΛΗ ΜΕΡΑ καθλως επίσης ΚΑΙ τα ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ.

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ Η ΤΡΑΠΕΖΩΝ

Τα πλεονεκτήματα της εξόφλησης του λογαριασμούς σας σε μας έναντι όλων των υπολοίπων εταιριών ή τραπεζών που κάνουν το ίδιο είναι τα εξής:


* Η εξόφληση των λογαριασμών γίνεται ηλεκτρονικά (μέσω Internet) και ο πελάτης παίρνει μια απόδειξη που λέει ότι ο λογαριασμός του έχει πληρωθεί.
Τη στιγμή που τυπώνεται η απόδειξη από τον εκτυπωτή ενημερώνεται  η ΔΕΗ και η ΕΥΑΘ αυτόματα ότι ο συγκεκριμένος λογαριασμός έχει εξοφληθεί και γι' αυτό εμείς δεν κρατάμε κανένα απόκομμα από το λογαριασμό.

Όταν εξοφλείτε λογαριασμό στα ΕΛΤΑ χρειάζονται 4-5 εργάσιμες για να ενημερωθεί η εκάστοτε εταιρία ενώ όταν εξοφλείται ο λογαριασμός σε φαρμακεία ή σούπερ μάρκετ η εταιρία ενημερώνεται όταν το φαρμακείο ή το σούπερ μάρκετ πάει τα αποκόμματα στην εταιρία και όταν ο υπάλληλος της εταιρίας τα καταχωρήσει στο σύστημα.

* Η εξόφληση των λογαριασμών μπορεί να γίνει οποιαδήποτε ώρα και στιγμή γιατί τα πρακτορεία λειτουργούν και εκτός ωραρίου καταστημάτων.

Δεν υπάρχει περίπτωση να εκτεθεί ο πελάτης γιατί εγγυητής είναι η Εθνική Τράπεζα.
Άπειρες φορές έχουμε ακούσει στις ειδήσεις για απάτες που αφορούν εξοφλήσεις λογαριασμών. Σε μας δεν υπάρχει καμία περίπτωση να γίνει αυτό.


__________________________________________________

Στο πρακτορείο μας έχετε τη δυνατότητα καθ΄ όλη τη διάρκεια που είμαστε ΑΝΟΙΧΤΑ (12 ώρες την ημέρα - 7 ημέρες την εβδομάδα - 357 ημέρες το χρόνο), να εξοφλείτε τους λογαρισμούς των ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ όπως ΔΕΗ - ΟΤΕ - ΕΥΑΘ

__________________________________________________

ΠΑΙΞΤΕ ΠΡΟΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ 


Στο πρακτορείο μας έχετε τη δυνατότητα να ΠΡΟΠΛΗΡΩΣΕΤΕ με μετρητά - στο κατάστημά μας - το ποσό που επιθυμείτε, έχοντας έτσι τη δυνατότητα να συμμετέχετε στα παιχνίδια της ΟΠΑΠ Α.Ε. ακόμα και αν λείπετε διακοπές ή βρίσκεστε μακριά για δουλειά ή Σαββατοκύριακο.


Αφού προπληρώσετε, θα μπορείτε μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου να μας στείλετε τα προγνωστικά σας για όποιο παιχνίδι της ΟΠΑΠ Α.Ε. επιθυμείτε να παίξετε, μέχρι του ποσού που έχετε προπληρώσει.


Εμείς, χάρη στον επαγγελματισμό που μας διακρίνει και σεβόμενοι την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε προπληρώνοντας, θα φέρουμε σε πέρας το αίτημά σας, φυλάσσοντας με ασφάλεια τα δελτία σας, μέχρι τη στιγμή που θα τα παραλάβετε. Και πάντα με απαράβατο όρο την ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ από μέρους μας.

ΛΑΧΕΙΑ

Στο πρακτορείο μας μπορείτε να βρείτε και να προμηθευτείτε όλα τα ΛΑΧΕΙΑ του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΛΑΧΕΙΩΝ.

ΛΑΪΚΟ ΛΑΧΕΙΟ

Το Λαϊκό Λαχείο είναι ένα απλό περιοδικό λαχείο αυτοτελών εβδομαδιαίων κληρώσεων που κυκλοφορεί σε σειρές των 80.000 αριθμών (1-80.000) και κληρώνεται κάθε Τρίτη (στις 19:00). Η κλήρωσή του μεταδίδεται απευθείας από την ΕΡΤ.
Κάθε ακέραιο γραμμάτιο αποτελείται από πέντε επί μέρους γραμμάτια με τα στοιχεία α, β, γ δ, και ε, κοστίζει 10 € και του πέμπτου 2 €.
Μοιράζει στους τυχερούς πάνω από το 61,5% των ακαθαρίστων εισπράξεών του. 


___________________________________

ΕΘΝΙΚΟ ΛΑΧΕΙΟ

Το Εθνικό Λαχείο θεσπίστηκε το 1937 και ακολουθεί το σύστημα των διαδοχικών κληρώσεων. Κυκλοφορεί σε εκδόσεις τετράμηνης διάρκειας που αποτελούνται από έξη διαδοχικές κληρώσεις. Οι πρώτες τέσσερις διαδοχικές κληρώσεις αποτελούνται από δύο υποκληρώσεις, η πέμπτη από έξι και η τελευταία (έκτη) από 22.
Το λαχείο κυκλοφορεί για κάθε κλήρωση σε δεκάδες αξίας 40 Ευρώ εκάστη. Η αξία του κάθε δέκατου γραμματίου ανέρχεται στα 4 € Το λαχείο μοιράζει στους τυχερούς άνω του 65% των ακαθαρίστων εισπράξεων και οι τυχεροί του λαχείου ανέρχονται περίπου στο 70% των αγοραστών του.

Οι αγοραστές του λαχείου είναι υποχρεωμένοι σε κάθε κλήρωση να ανανεώνουν το λαχείο τους αγοράζοντας τον ίδιο αριθμό .Κάθε κλήρωση έχει τα δικά της κέρδη , τα οποία αυξάνονται προοδευτικά μέχρι το τέλος της έκδοσης. 
ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΛΑΧΕΙΟ 

Το Κρατικό Λαχείο Κοινωνικής Αντίληψης θεσπίστηκε το 1967, σε αντικατάσταση του «Λαχείου Συντακτών», κυκλοφορεί μια φορά το χρόνο και κληρώνει την τελευταία ημέρα αυτού και κοστίζει 8 € το γραμμάτιο.
Τα γραμμάτια του Λαχείου κυκλοφορούν σε σειρές 100.000 γραμματίων που κάθε μια φέρει αριθμούς από 1 ως 100.000.
Μοιράζει στους τυχερούς άνω του 53% των ακαθαρίστων εισπράξεών του.

___________________________________

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ



Το αριθμολαχείο ΚΙΝΟ αφορά στην ακριβή πρόβλεψη 1 έως και 12 αριθμών  – ανάλογα με τον αντίστοιχο τύπο του παιχνιδιού –  από ένα σύνολο 20 αριθμών που προκύπτουν κάθε φορά μετά από κλήρωση από μία σειρά αριθμών από το 1 έως και το 80.
Είναι το πιο γρήγορο και συναρπαστικό ψυχαγωγικό παιχνίδι αριθμών με συνεχείς κληρώσεις ανά 5 λεπτά! Ένα παιχνίδι, που έγινε ιδιαίτερα δημοφιλές σε πολλές χώρες του κόσμου αφού δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις ΕΣΥ το ποσό που θέλεις να κερδίσεις και τις πιθανότητες με τις οποίες θα το πετύχεις.  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >>


Το Πάμε ΣΤΟΙΧΗΜΑ σας δίνει τρεις μοναδικές δυνατότητες…
Ξέρεις τι κερδίζεις.
Τα κέρδη είναι προκαθορισμένα, έτσι τη στιγμή που καταθέτετε τις προβλέψεις σας ξέρετε ακριβώς πόσα χρήματα θα κερδίσετε εάν αυτές επαληθευτούν. Δε μοιράζεστε τα κέρδη σας με άλλους νικητές
.
Επιλέγεις τα γεγονότα.
Το Πάμε ΣΤΟΙΧΗΜΑ σας δίνει την ελευθερία να επιλέξετε τα γεγονότα από το σύνολο των προσφερομένων στο Πρόγραμμα, στα οποία θα στοιχηματίσετε, φτιάχνοντας το δικό σας παιχνίδι.
Παίζεις κάθε μέρα.
Κάθε μέρα μπορείτε να στοιχηματίσετε σε κάποια από τα τρέχοντα παιχνίδια στοιχημάτων. Αυτό είναι ένα ακόμα πλεονέκτημα του Πάμε ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Γιατί, όπως γνωρίζετε, τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς κι έχει μεγάλη αξία να επιλέγετε οι ίδιοι τη χρονική στιγμή που θα καταθέσετε τις προβλέψεις σας. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >>


 Το ΤΖΟΚΕΡ είναι ένα παιχνίδι τύχης με επιλογή αριθμών από δύο πεδία (Αριθμολαχείο). Αφορά στην ακριβή πρόβλεψη πέντε (5) αριθμών που κληρώνονται από μία σειρά 45 αριθμών (από το 1 έως και το 45), και ενός αριθμού που κληρώνεται από μία δεύτερη σειρά 20 αριθμών (από το 1 έως και το 20). Παίζεται είτε με απλές στήλες, είτε με συστήματα (πλήρη, τυποποιημένα ή συνδυασμών). ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >>

 Το ΛΟΤΤΟ είναι ένα παιχνίδι τύχης με επιλογή αριθμών (Αριθμολαχείο). Αφορά στην ακριβή πρόβλεψη έξι (6) αριθμών που κληρώνονται από μία σειρά σαράντα εννέα (49) αριθμών, από το 1 μέχρι και το 49, καθώς επίσης και ενός πρόσθετου αριθμού (έβδομος) ο οποίος κληρώνεται στη συνέχεια από τους εναπομείναντες από την ίδια σειρά των 49 αριθμών και αφορά μόνον στη δεύτερη κατηγορία επιτυχιών, δηλαδή στη νέα κατηγορία 5+1. Παίζεται είτε με απλές στήλες, είτε με συστήματα (πλήρη, τυποποιημένα ή συνδυασμών). ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >>

 Είναι ένα παιχνίδι τύχης (Αριθμολαχείο) που αφορά στην ακριβή και κατά σειρά πρόβλεψη των ψηφίων ενός επταψήφιου αριθμού από το 0.000.000 έως το 9.999.999 ο οποίος προκύπτει μετά από κλήρωση. Ο συμμετέχων έχει τη δυνατότητα είτε να σχηματίσει επταψήφιους αριθμούς της επιλογής του, είτε να αποδεχθεί τυχαίους αριθμούς που παράγει η τερματική μηχανή του πρακτορείου. Παίζεται με απλές στήλες, συνεχόμενους ή τυχαίους αριθμούς. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >>

Το αριθμολαχείο SUPER 3 αφορά στην πρόβλεψη καθορισμένων ψηφίων - ανάλογα με τον τύπο του παιγνιδιού - ενός τριψήφιου αριθμού, ο οποίος προκύπτει κάθε φορά μετά από κλήρωση. Σε κάθε κλήρωση κληρώνεται ένας τριψήφιος αριθμός από το 000 μέχρι και το 999 που αποτελεί την νικήτρια στήλη. Eίναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι νέας γενιάς. Δίνει σε κάθε παίκτη τρεις ευκαιρίες, κάθε ημέρα, να παίξει και να κερδίσει μέχρι και 600 φορές το ποσό που στοιχηματίζει! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >>

Το EXTRA 5 ή "αριθμολαχείο 5 από 35" αφορά στην ακριβή πρόβλεψη 5 αριθμών που κληρώνονται από μία σειρά 35 αριθμών, από το 1 έως και το 35. Είναι ένα μοντέρνο παιχνίδι που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους παίχτες να διεκδικούν κάθε μέρα κέρδη, που φθάνουν έως και τα € 50.000. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >>

 Το παιχνίδι ΠΡΟΠΟ - ανάλογα με τον τύπο παιχνιδιού που επιλέγει ο συμμετέχων - αφορά στην ακριβή πρόγνωση του αποτελέσματος είτε μόνο των δεκατεσσάρων (14) ποδοσφαιρικών αγώνων που ορίζονται σε κάθε διαγωνισμό του παιχνιδιού είτε των επτά (7) πρώτων ποδοσφαιρικών αγώνων της ίδιας σειράς των δεκατεσσάρων (14) αγώνων του δελτίου. Ως αποτέλεσμα αγώνα θεωρείται είτε η νίκη της πρώτης ομάδας (σύμβολο 1), είτε η νίκη της δεύτερης ομάδας (σύμβολο 2), είτε η ισοπαλία (σύμβολο Χ). Παίζεται είτε με απλές στήλες, είτε με συστήματα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >>



Το παιχνίδι ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ αφορά στην πρόβλεψη οκτώ (8) ποδοσφαιρικών  αγώνων στους οποίους θα σημειωθεί ο μεγαλύτερος αθροιστικά αριθμός τερμάτων από ένα πλήθος τριάντα (30) αγώνων που δημοσιεύονται στο δελτίο και φέρουν αρίθμηση από 1 έως 30. Κάθε διαγωνισμός του παιγνιδιού ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ περιλαμβάνει τριάντα (30) ποδοσφαιρικούς αγώνες. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >>



Ένα από τα εντυπωσιακότερα αθλήματα, με μεγάλη ιστορία στο εξωτερικό, φτάνει επιτέλους και στην οθόνη των Monitor Games του πρακτορείου σου. Καθημερινά προβάλλονται αγώνες δρόμου, σε εικονικά ή πραγματικά κυνοδρόμια, σε ζωντανή μετάδοση από τα μεγαλύτερα κυνοδρόμια του εξωτερικού, όπου συμμετέχουν ειδικά εκπαιδευμένα κυνηγετικά σκυλιά. H δυνατότητα στοιχηματισμού είναι καθημερινή μέσα από ένα πρόγραμμα κυνοδρομιών που ξεκινάει το πρωί και τελειώνει το βράδυ !! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >>


GO LUCKY

Εικονικά παιχνίδια νέου στοιχηματικού περιεχομένου που θα βρεις μόνο στα πρακτορεία της ΟΠΑΠ Α.Ε.
Απλά διάλεξε το παιχνίδι που επιθυμείς επιλέγοντας το αντίστοιχο εικονίδιο που θα βρεις στην οθόνη αφής του Τερματικού Αυτόνομης Χρήσης (ΤΑΧ) που βρίσκεται σε κάθε πρακτορείο. Γρήγορα παιχνίδια για άμεσα κέρδη… αυτό θα πει GO LUCKY!
Ποιος είναι ο στόχος;
Nα προβλέψεις το αποτέλεσμα του εικονικού παιχνιδιού, που καθορίζεται από κλήρωση τυχαίων αριθμών στο κεντρικό μηχανογραφικό σύστημα της ΟΠΑΠ Α.Ε.
Μπορείς να δεις τι κέρδισες στους πίνακες αποδόσεων στην κύρια οθόνη του παιχνιδιού ή στην οθόνη βοήθειας.
Εκτός από το κυρίως παιχνίδι, σου προσφέρονται και επιπλέον δυνατότητες στοιχηματισμού.Πρόκειται για τις δυνατότητες "Βonus" όπου πάντα κερδίζεις κάποιο ποσό ή "Double" όπου ρισκάρεις τα κέρδη σου, με στόχο να τα πολλαπλασιάσεις!  

Go Lucky Ballons >> 



Go Lucky Goal >>

ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΜΑΣ

Tο ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ - ΕΥΘΥΜΙΑΔΟΥ ΑΛΕΞΙΑ ξεκίνησε τη λειτουργία του το Φεβρουάριο του 2006. Είναι η συνέχεια της "κληρονομιάς" που άφησε ο Στέφανος Ευθυμιάδης, προσφέροντας και ο ίδιος τις υπηρεσίες του προς τους πελάτες μας ήδη, από το 1986. 
Στο πρακτορείο μας μπορείτε να παίξετε όλα τα παιχνίδια της ΟΠΑΠ Α.Ε. σε άνα ευχάριστο περιβάλλον, πίνωντας τον καφέ ή το αναψυκτικό σας, σε μια αίθουσα που κλιματίζεται με κρύο και θερμό αέρα και παρέχει ανεξάρτητο εξαερισμό.

Αρχίστε την ΤΥΧΕΡΗ σας ημέρα απολαμβάνοντας τον πρωινό σας καφέ, διαβάζοντας τα αθλητικά έντυπα, ξεκινώντας και τα πρώτα σχόλια για τα προγνωστικά της ημέρας.


Ένα από τα εντυπωσιακότερα αθλήματα, με μεγάλη ιστορία στο εξωτερικό, φτάνει επιτέλους και στην οθόνη των Monitor Games του πρακτορείου σου. Καθημερινά προβάλλονται αγώνες δρόμου, σε εικονικά ή πραγματικά κυνοδρόμια, σε ζωντανή μετάδοση από τα μεγαλύτερα κυνοδρόμια του εξωτερικού, όπου συμμετέχουν ειδικά εκπαιδευμένα κυνηγετικά σκυλιά. H δυνατότητα στοιχηματισμού είναι καθημερινή μέσα από ένα πρόγραμμα κυνοδρομιών που ξεκινάει το πρωί και τελειώνει το βράδυ !! Παίξτε με ανεβασμένη την... αδρεναλίνη!


Παίξτε εικονικά παιχνίδια νέου στοιχηματικού περιεχομένου που θα βρεις μόνο στα πρακτορεία της ΟΠΑΠ Α.Ε. Απλά διάλεξε το παιχνίδι που επιθυμείς επιλέγοντας το αντίστοιχο εικονίδιο που θα βρεις στην οθόνη αφής του Τερματικού Αυτόνομης Χρήσης (ΤΑΧ) που βρίσκεται σε κάθε πρακτορείο. Γρήγορα παιχνίδια για άμεσα κέρδη… αυτό θα πει GO LUCKY!

Παίξτε κατά τη διάρκεια της ημέρας το ΚΙΝΟ, παρακολουθώντας τις κληρώσεις του από τις 6 ΟΘΟΝΕΣ TV που είναι αποκλειστικά γι΄ αυτό το παιχνίδι.

Συμπληρώστε τα τυχερά σας νούμερα στα ΑΡΙΘΜΟΛΑΧΕΙΑ της ΟΠΑΠ, (ΤΖΟΚΕΡ - ΛΟΤΤΟ - ΠΡΟΤΟ), διαλέξτε (οι βιατικοί) από την ποικιλία των ΕΤΟΙΜΩΝ δελτίων ή συμμετέχετε στα ΟΜΑΔΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ του πρακτορείου μας.

Διαβάστε τα ειδικά έντυπα και εφημερίδες που προσφέρονται και συμπληρώστε τις στήλες ή τα συστήματα σε ΠΡΟΠΟ και ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ, βλέποντας παράλληλα τις τελευταίες ειδήσεις που προβάλλει η NOVASPORTS από τις 2 ΟΘΟΝΕΣ TV που υπάρχουν. 

Κυνηγείστε την ΤΥΧΗ σας στα παιχνίδια EXTRA 5 και SUPER 3 γράφοντας οι ίδιοι τα νούμερά σας ή διαλέγοντας τα ΕΤΟΙΜΑ ΔΕΛΤΙΑ που τυπώσαμε για σας. 

Μελετήστε τα εξειδικευμένα έντυπα, συζητήστε, ανταλλάξτε  τις απόψεις σας, δείτε πληροφορίες και ποντάρετε στο αγαπημένο παιχνίδι ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, απολαμβάνοντας το αναψυκτικό σας και βλέποντας παράλληλα τις τελευταίες ειδήσεις που προβάλλει η NOVASPORTS από τις 2 ΟΘΟΝΕΣ TV που υπάρχουν. 

Δείτε ανά πάσα στιγμή τις ημέρας τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ των παιχνιδιών της ΟΠΑΠ αλλά και τα LIVE SCORES των ποδοσφαιρικών αγώνων του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ από τις ΟΘΟΝΕΣ TELETEXT.  Τα βραδυνά αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε από την οθόνη με TELETEXT  που βρίσκεται στη βιτρίνα του πρακτορείου μας.

Δείτε τους αγώνες που υπάρχουν στο κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ είτε ΖΩΝΤΑΝΑ είτε σε μαγνητοσκόπηση, από τις 11 ΟΘΟΝΕΣ TV που διαθέτουμε. Στο πρακτορείο μας μπορείτε να δείτε αγώνες που δείχνουν  ελύθερα κανάλια, ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ κανάλια, μέσω NOVASPORTS και CONN-X TV.

Μέσω Ηλεκτρονικού Υπολογιστή μπορούμε ανά πάσα στιγμή να ενημερώνουμε τους πελάτες μας  για οποιαδήποτε πληροφορία,  είδηση , αποτέλεσμα χρειαστούν πριν ρίξουν το δελτίο τους. 

Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ του πρακτορείου μας είναι στη διάθεση των πελατών για ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, 24 ΩΡΕΣ σε ότι αφορά ΟΛΑ τα παιχνίδια, αριθμολαχεία, Λαχεία και Υπηρεσίες που προσφέρουμε.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά κατά τη διάρκεια των ωρών λειτουργίας στο τηλέφωνiκό μας κέντρο:  2310 822 849      
 
  Μπορείτε επίσης σε περιπτώσεις ΑΝΑΓΚΗΣ να επικοινωνείτε μαζί μας και εκτός ωρών λειτουργίας στο τηλέφωνο: 6974 044 300
 


Στείλτε το μήνυμά σας ανά πάσα στιγμή στην διεύθυνση της ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ μας: praktoreioopap@yahoo.gr


Για ενναλακτική ενημέρωσή σας αλλά και πληροφορίες, μπορείτε να μας βρείτε και στο FACEBOOK στη διεύθυνση: http://www.facebook.com/profile.php?id=100001372046742&v=wall 

Επίσης μπορείτε να ακολουθήσετε την ενημέρωση μας κάθε στιγμή μέσω της διεύθυνσής μας στο TWITTER: http://twitter.com/efthimiadou




           
Το πρακτορείο μας βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, Λεωφ. Βασ. Όλγας 39,  περιοχή Σχολής Τυφλών. Τ.Κ. 546 41




Δείτε φωτογραφίες του πρακτορείου μας αλλά και Slideshow μέ τη βοήθεια του flickr

Το Πρακτορείο μας είναι Μέλος του Συνεταιρισμού Επαγγελματιών Πρακτόρων Παιχνιδιών Πρόγνωσης (ΣΕΠΠΠ).